Здравейте , като цяла съм нов във форума и годинките ми не са особено впечатляващи. Съжалявам за темата, ако е имало такава преди това, но не открих нищо. На път съм да подменям масло + филтър, като за упражнението съм избрал масло - CASTROL MAGNATEC 5W40 C3, както и филтър - MAHLE OC272. Някакви отзиви отностно тези консумативи иамте ли и ако може да ми се препоръча по - подходящо масло за Alfa Romeo 1.6 TS (120HP) - 1997г. Благодаря Ви предварително. Ангренаж ще сменям също, но там нямам идея какво да търся като марка, за това ако имате предложения, споделяйте на воля?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Масло за Алфа Ромео 145 - 1.6 TS
Collapse
X
-
-
Не знам тоя Кастрол дали от доверен човек го взимаш, ама аз от Магнатек не съм никак доволен. Нищо общо с онзи Кастрол от едно време. И от други хора чух подобни отзиви. Дали е ментак, не знам. Аз лично не бих рискувал пак с Кастрол, нито бих ти го препоръчал. ремъците Били ти е казал(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеЗа зимния сезон става,обаче за пролетно летния само 10w60 или 15w50,за ангренажа ремък Даико ролки Ина.
Comment
-
Първоначално публикувано от vlado_iv Покажи съобщениеYACCO 5 w40 от личен опит ти го препоръчвам.
Дори ако си от Пловдив ще го вземем с отстъпка.
За такова масло ли говорим ?
Comment
-
искаш евтино хубаво масло.. AGIP(ENI) 10W40(sint 2000 или I-sint ) намираш го на 11 12 лв литъра... слагаш и забравяш... ако искаш връзки за маслото пиши на лично ще ти кажа от къде да го вземеш.. да не става рекламаsigpic
Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
FIAT TIPO 1.6 DOHC
Comment
-
Първоначално публикувано от Majed_146 Покажи съобщениеискаш евтино хубаво масло.. AGIP(ENI) 10W40(sint 2000 или I-sint ) намираш го на 11 12 лв литъра... слагаш и забравяш... ако искаш връзки за маслото пиши на лично ще ти кажа от къде да го вземеш.. да не става рекламаAlfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
Comment